Oppilasryhmät

Musiikkiopisto Avonia

Avonian ryhmä on kuuden hengen bändi, joka on soittanut yhdessä pari vuotta. Oppiaine on nimeltään AMP eli Afroamerikkalaisen musiikin perusteet. Se tarkoittaa yhteissoiton ja musiikin hahmotusaineiden integrointia.”

Jussi Kontinen, opettaja


Espoon musiikkiopiston pop/jazzlinja Ebeli

The Bumblebees

”The Bumblebees on Espoon musiikkiopiston pop/jazzlinja Ebelin taitavista nuorista koostuva vakiobändi. Viikoittain yhdessä harjoitteleva yhtye on ollut koossa vasta alle vuoden, mutta on jo ehtinyt esiintyä useassa Ebelin tapahtumassa. Yhtyeen tämänhetkinen ohjelmisto rakentuu moderneista jazzkappaleista, joita The Bumblebees esittää rohkeasti yhteismusisointiin ja improvisointiin heittäytyen.”

Leevi Lehikoinen, opettaja


Espoon sirkus- ja teatterikoulu Esko

Sirkus8

”Eskon Sirkus8-ryhmässä harjoittelee viikoittain kahdeksan innokasta 14−15-vuotiasta sirkuslaista. Suurin osa heistä on harrastanut sirkusta jo useita vuosia. Oppilaiden erikoistumislajeina ovat muiden muassa kangaspussi, jalkajongleeraus, akrobatia, keppimanipulaatio ja trampoliini.”

Taruelma Heikkinen, opettaja

Teatteri8

”Eskon Teatteri8-ryhmässä on 14 esiintymisestä ja näyttelemisestä innostunutta nuorta. Teatterin tekeminen eri näkökulmista on heille tuttua: monet heistä ovat harrastaneet teatteria jo useita vuosia, ja he ovat ehtineet opiskella muiden muassa improvisaatiota, roolin rakentamista
ja luovaa kirjoittamista.”

Heidi Korhonen, opettaja


Espoon musiikkiopiston ryhmä


Espoon Tanssiopiston ryhmä

”Espoon tanssiopiston ryhmä koostuu yhdeksästä innostuneesta, luovasta ja heittäytyvästä tanssinopiskelijasta. Oppilaat treenaavat monia eri tanssilajeja, kuten balettia sekä nyky- ja jazztanssia, joista varmasti on hyötyä, kun lähdemme luomaan koreografiaa tulevaan produktioon.”

Tanja Huotari, opettaja


Musiikkiopisto Juvenalian ryhmä


Musikinstitutet Kungsvägenin ryhmä


Tiistilän koulun ryhmä